Inbouwspot Koper – Vierkant en wentelbaar – IP44

29,95 Incl. BTW

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze koperen spot voor zowel binnen als buitengebruik. Deze spot is wentelbaar en geschikt voor badkamer en gebruik buitenhuis (plafond) dankzij de IP44 classificatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: 6009121000009 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Kenmerken en toepassing

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze koperen spot voor zowel binnen als buitengebruik. Deze spot is wentelbaar en geschikt voor badkamer en gebruik buitenhuis (plafond) dankzij de IP44 classificatie.

Het betreft een vierkante inbouw spot van geschuurd koper. Een bijzonder kenmerk van deze spot is dat de lamp kantelbaar en draaibaar is, dus de lichtbundel kan een bepaalde richting op worden gestuurd. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld een muur meer of minder te verlichten of als recht naar beneden gericht te veel schaduw geeft.

Meegeleverd

  • Inbouwarmatuur
  • GU 5.3 Fitting
  • Installatie handleiding

In plaats van een GU 5.3 fitting kan ook een Gu10 fitting worden gebruikt. Deze kan bij ons apart worden bijbesteld.

Installatie

Er zijn meerdere afmetingen mogelijk voor het boorgat. Boorgat diameter: MIN: 7.4 mm MAX: 8.2 mm

Keurmerken bij deze inbouwarmatuur

KEMA-KEUR: keurmerk dat wordt gehanteerd als aanduiding voor de veiligheid van elektrische apparaten en werktuigen. KEMA-KEUR maakt aan consumenten duidelijk dat een product op elektrotechnisch gebied veilig is. Daarvoor worden zowel de componenten als de eindproducten onderworpen aan veiligheidstesten die zijn gebaseerd op internationale standaards.

CE-markering: op veel producten te vinden en geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

ENEC 05: is een afkorting voor “European Norms Electrical Certification”. Deze vier letters maken deel uit van het geregistreerde handelsmerk en laten zien dat een product is gecertificeerd door een van de nationale certificeringsinstituten in Europa.

 

Extra informatie

Merk

Project Collection

Kleur

Koper geborsteld

Vorm

Vierkante vorm

Wentelbaar

Wentelbaar

International Protection Rating

IP44 Spatwaterdicht en aanrakingsveilig beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm

Keurmerken

CE-markering, ENEC 05, KEMA-KEUR

Meegeleverd

GU5.3 Fitting, Handleiding, Inbouwarmatuur