Inbouwspot IJzer geborsteld – Rond en wentelbaar – IP44 – Dimbare spot meegeleverd

19,95 Incl. BTW

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze ijzer geborstelde spot ”Inbouwring Wentel” voor zowel binnen als buitengebruik. Deze spot is wentelbaar en geschikt voor gebruik binnenhuis (plafond). Indien gebruik wordt gemaakt van de bijgeleverde lamp (Shielded), is een IP waarde van IP44 van toepassing. In dat geval kan de armatuur ook worden gebruikt voor badkamergebruik (zone 2) en buitenhuis.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8716197086308 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Kenmerken en toepassing

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze ijzer geborstelde spot ”Inbouwring 50” voor zowel binnen als buitengebruik. Deze spot is wentelbaar en geschikt voor gebruik binnenhuis (plafond). Indien gebruik wordt gemaakt van de bijgeleverde lamp (Shielded), is een IP waarde van IP44 van toepassing. In dat geval kan de armatuur ook worden gebruikt voor badkamergebruik (zone 2) en buitenhuis.

Het betreft een ronde inbouw spot met geborsteld ijzerkleur (hoogglans). Deze spot is wentelbaar en is daarom uitermate geschikt om de vloer en muren mee te belichten. Om de lamp te kunnen vervangen kunt u het ringetje eenvoudig verwijderen en zonder het gehele binnenwerk er uit te halen de lamp vervangen.

Meegeleverd

  • Inbouwarmatuur
  • GU 10 230v Fitting
  • Sylvania HI-SPOT ES 50w Gu10 (Dimbaar!)
  • Installatie handleiding

Installatie

Er zijn meerdere afmetingen mogelijk voor het boorgat. Boorgat diameter: MIN: 75 mm MAX: 76 mm

Keurmerken bij deze inbouwarmatuur

KEMA-KEUR: keurmerk dat wordt gehanteerd als aanduiding voor de veiligheid van elektrische apparaten en werktuigen. KEMA-KEUR maakt aan consumenten duidelijk dat een product op elektrotechnisch gebied veilig is. Daarvoor worden zowel de componenten als de eindproducten onderworpen aan veiligheidstesten die zijn gebaseerd op internationale standaards.

CE-markering: op veel producten te vinden en geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

ENEC 05: is een afkorting voor “European Norms Electrical Certification”. Deze vier letters maken deel uit van het geregistreerde handelsmerk en laten zien dat een product is gecertificeerd door een van de nationale certificeringsinstituten in Europa.

 

Extra informatie

Merk

Project Collection

Kleur

IJzer geborsteld

Vorm

Ronde vorm

Wentelbaar

Wentelbaar

International Protection Rating

IP44 Spatwaterdicht en aanrakingsveilig beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm

Keurmerken

CE-markering, ENEC 05, KEMA-KEUR

Meegeleverd

GU10 fitting, Halogeen lamp, Handleiding, Inbouwarmatuur