Inbouwspot Goud (mat) – Rond en vast – IP44

21,95 Incl. BTW

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze goudkleurige (mat) spot voor zowel binnen als buitengebruik. Deze spot is niet wentelbaar en geschikt voor badkamer en gebruik buitenhuis (plafond) dankzij de IP44 classificatie.

Uitverkocht

Artikelnummer: 6018004100002 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Kenmerken en toepassing

Een zeer luxe uitstraling creëer je met deze goudkleurige (mat) spot. Deze spot is niet wentelbaar en geschikt voor badkamer en gebruik buitenhuis (plafond) dankzij de IP44 classificatie. Het betreft een ronde inbouw spot met goudkleur (mat). Deze spot is niet wentelbaar en is daarom uitermate geschikt om de vloer te belichten.

Meegeleverd

  • Inbouwarmatuur
  • GU 5.3 Fitting

In plaats van een GU 5.3 fitting kan ook een Gu 10 fitting worden gebruikt. Deze kan bij ons apart worden bijbesteld.

Installatie

Er zijn meerdere afmetingen mogelijk voor het boorgat. Boorgat diameter: MIN: 62 mm MAX: 64 mm

Keurmerken bij deze inbouwarmatuur

KEMA-KEUR: keurmerk dat wordt gehanteerd als aanduiding voor de veiligheid van elektrische apparaten en werktuigen. KEMA-KEUR maakt aan consumenten duidelijk dat een product op elektrotechnisch gebied veilig is. Daarvoor worden zowel de componenten als de eindproducten onderworpen aan veiligheidstesten die zijn gebaseerd op internationale standaards.

CE-markering: op veel producten te vinden en geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

ENEC 05: is een afkorting voor “European Norms Electrical Certification”. Deze vier letters maken deel uit van het geregistreerde handelsmerk en laten zien dat een product is gecertificeerd door een van de nationale certificeringsinstituten in Europa.

 

 

Extra informatie

Merk

Project Collection

Kleur

Goud

Vorm

Ronde vorm

Wentelbaar

Niet wentelbaar

International Protection Rating

IP44 Spatwaterdicht en aanrakingsveilig beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 1 mm

Keurmerken

CE-markering, ENEC 05, KEMA-KEUR

Meegeleverd

GU5.3 Fitting, Inbouwarmatuur