Gevolgschade door lekkages kan zeer omvangrijk zijn. Zowel je inboedel, maar ook de muren, plafonds met alles daarin, en ”nagelvaste” toevoegingen kunnen behoorlijk veel schade oplopen.

Als je last hebt van gevolgschade door een lekkage, wil je natuurlijk dat alles zo snel mogelijk en netjes wordt opgelost, maar bovendien dat het zo kosten efficiënt wordt aangepakt. Vaak ben je slechts slachtoffer van een lekkage, en heb je er op voorhand helemaal niets aan kunnen doen. Kom je er onderling niet uit? Wellicht dat wij hierin kunnen bemiddelen.

 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Indien er sprake is van een VvE, is het goed mogelijk dat de kosten door de VvE moeten worden vergoed, vooral als de schade is ontstaan door VvE gerelateerde zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een lekkende standleiding. Meestal heeft de VvE voor dit soort problemen ook een verzekering afgesloten, zelfs als het niet onder de aansprakelijkheid van de VvE valt, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een overstroming door een verstopte afvoerleiding (zgn. appartementsclausule).

Twijfel je hierover? Wij helpen je graag om dat vrijblijvend voor je uit te zoeken. Je weet dan in ieder geval waar je aan toe bent voordat we ergens aan beginnen, wel zo prettig.

 


Waarom Krukservices?

  • Pro-actief meedenken aan passende, duurzame en efficiënte oplossingen
  • Flexibele werktijden en hands-on mentaliteit
  • Vakmensen
  • Keurmerken

Informatie over onze werkwijze of offerte opvragen?

Stuur ons een e-mail of bel ons op 070 568 0839