Gevolgschade door lekkages kan zeer omvangrijk zijn. Zowel je inboedel, maar ook de muren, plafonds met alles daarin, en ”nagelvaste” toevoegingen kunnen behoorlijk veel schade oplopen.

Case: gevolgschade aan muren en plafond

Een lekkage vanaf de bovenburen heeft voor de eigenaar van dit pand aan de Rijswijkseweg (DH) voor flink wat hoofdpijn gezorgd. Nadat Krukservices.nl proactief met de VvE in gesprek ging om een passende oplossing, is besloten om Krukservices.nl de opdracht te gunnen, en daarom konden wij binnen een mum van tijd aan de slag.

Binnen twee dagen nadat de schade werd bekeken, was Krukservices.nl al bezig met opruimen. Het resultaat mag er wezen!

Gevolgschade

Als je last hebt van gevolgschade door een lekkage, wil je natuurlijk dat alles zo snel mogelijk en netjes wordt opgelost, maar bovendien dat het zo kosten efficient wordt aangepakt. Vaak ben je slechts slachtoffer van een lekkage, en heb je er op voorhand helemaal niets aan kunnen doen. Kom je er onderling niet uit? Wellicht dat wij hierin kunnen bemiddelen.

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Indien er sprake is van een VvE, is het goed mogelijk dat de kosten door de VvE moeten worden betaald, vooral als de schade is ontstaan door VvE gerelateerde zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een lekkende standleiding. Meestal heeft de VvE voor dit soort problemen ook een verzekering afgesloten, zelfs als het niet onder de aansprakelijkheid van de VvE valt, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een overstroming door een verstopte afvoerleiding (zgn. appartementsclausule).

Twijfel je hierover? Wij helpen je graag om dat vrijblijvend voor je uit te zoeken. Je weet dan in ieder geval waar je aan toe bent voordat we ergens aan beginnen, wel zo prettig.

Interesse of vragen?

Stuur ons een e-mail, of bel ons op 070 568 0839